2021.12.02 DTIH Øst – Julearrangement – Jul med ‘Die Gitte’/Gitte Hænning

Igen i år byder vi velkommen til julearrangement sammen med Dansk Tysk Selskab.

Gitte Hænning er et ikon – og har allerede haft 60 års scenejubilæum – efter en helt enestående karriere med gennembrud midt i 1950’erne som 8-årig barnestjerne med ‘Giftes med Farmand’ og sensationel debut som teenager i Tyskland med ‘Ich will ‘nen Cowboy als Mann’.

Ved julearrangementet har Gitte Hænning først en samtale med Per Erik Veng om sit liv og karriere samt syn på forholdet mellem Danmark og Tyskland. Siden vil hun synge nogle af sine favoritsange – også enkelte julesange – akkompagneret af guitaristen Alain Apaloo.

Der vil efterfølgende blive budt på lidt mad, drikke og hyggeligt samvær i Christian V Salen.

Torsdag den 2. december 2021 kl. 19.00
Sted: Sankt Petri Kirke
Tilmelding: https://member.dtih.dk/memberportal/subscribe/index/76833 (deltagelse koster DKK 100,- kr. for medlemmer af DTIH – gæster DKK 200,- kr.) ved tilmelding bedes indbetalt beløbet på DTIHs konto: 4420 4420531516 senest fredag 26. november 2021.