2022.01.25 DTIH Øst – Nytårskur med vinsmagning

Som resultat af en 1. præmie i en Projektkonkurrence 2018 og med ibrugtagning April 2022 vil arkitektfirmaet Wutke & Ringhof fortælle om tilblivelsen af
Inklusionshotel mit Seeblick in Eutin
Det nye hotel med den store serveringsterrasse ud til søpromenaden i Eutin står i omfang og udseende i dialog med Eutin slot, der ligger umiddelbart overfor på den anden side af søen. Hotellets lette trækonstruktion tydeliggør funktionen og markerer forskellen i prominens mellem de to bygninger og skaber et bindeled til mellem byen og søparken.
Herefter ser vi frem til en speciel og lidt royal vinsmagning, som vi kan glæde os til!
Dansk vin er mægtig i fremgang, som helt klart skyldes de forventninger som vinproducenterne har med hensyn til global opvarmning. Danmark vil efterhånden udvikle sig til en region som er velegnet til at dyrke koldklimadruer såsom Riesling og Pinot Noir. I dag findes der allerede rundt 80 vingårde i landet som er registreret som kommercielle vinproducenter, og tallet vil kun stige. I denne vinsmagning vil du høre mere om den danske vinscene, de udfordringer som producenter står over, samt deres muligheder. Derudover så skal vi selvfølgelig smage på dansk vin, og de spændende og næsten ukendte druesorter som den er præget af i dag. Til sidst vil også have mulighed for at smage en ”royal drue” fra Chateau Cayx, den kongelige families base i Frankrig, hvor der også produceres vin.

Tid: 17.30-20.00h

Sted: Wildersgade 51, 1408 København

Tilmeldinghttps://member.dtih.dk/memberportal/subscribe/index/81400

DTIH følger de til enhver tid gældende Corona retningslinjer; vi beder derfor om fremvisning af et gyldigt Corona pas.