2018.12.04 DTIH Vest: Året julearrangement

Kære medlemmer, gæster og venner af DTIH afdeling vest!

 

Hvornår: Tirsdag, den 04. december 2018, kl. 18:30

Hvor: Nørre Havnegade 28, DK-6400 Sønderborg (Torve-Hallerne Sønderborg)

 

Hvad har dæk med vin at gøre? Hvad har østriger med steaks at gøre? Hvem køber vin fra Air Berlin? Og hvorfor serveres der kaffe ud af en lastbil?

Blandt andet disse spændende spørgsmål vil i forbindelse med vores traditionelle julearrangement besvares, når vi som afslutning af vores lille temarejse gennem regionens havne stopper i Sønderborg. Med udsigt på det ny ombyggede havneareal, broen over Als-Sund og det kommende Hotel Alsik vil vi ikke kun nyde en julet menu i Sønderborgs nye hotspot, Torve-Hallerne. Vi vil også – og på ny – fra vore venner Melissa og Peter Mathies, aka Nordwein/DownunderWines, i forbindelse med en righoldig vinsmagning høre og smage, hvor hurtig Melissas og Peters handel med udmærkede vine har udviklet sig i løbet af de sidste år. Hvem husker ikke den utrolig hyggelige aften med de to ved Christian Bind for fire år siden?

Så er der tid og lejlighed til at kigge tilbage på året der er gået, at se frem til årets udgang og pleje vores grænseoverskridende netværk ved god vin og mad.

 

Til julemaden opkræves en (af DTIH sponsorerede) egenbetaling på 350,00 DKR, som inkasseres på stedet. Drikkevarer – bortset fra vinprøverne – betales selv.

 

Antallet af pladserne er begrænset! Derfor gælder først-til-mølle-princippet. Tilmeld dig derfor straks!

 

Tilmeld dig senest den 30. november 2018 udelukkende via mail til:

christine.elbrechter@sydbank.dk

 

Angiv venligst dit navn og firmanavn.

 

Vi glæder os til at se dig!