2019.01.28 DTIH Vest: Dänisches Bettenlager/Jysk

Kære medlemmer, gæster og venner af DTIH afdeling vest!

Digitalisering i grænselandet – under dette motto inviteres til DTIH afdeling vests arrangementer i det første halvår 2019.

 

Hvornår: Mandag (!), den 28. januar 2019, kl. 16.00 – ca. 18.30

Hvor: Dänisches Bettenlager GmbH & Co. KG. Stadtweg 2, D-24976 Handewitt

 

Og her starter vi lige med et yderst spændende arrangement hos Dänisches Bettenlager/ Jysk i Hanved. Online eller offline – hvor ligger detailhandlens fremtid? Hvilke strategier har en klassisk handelsvirksomhed som Bettenlager/Jysk i forhold til onlineforhandlere som Amazon & Co? Og hvad står der bagved konceptet med ”city-stores”?

Vi glæder os til at måtte diskutere disse spørgsmål med lederen for ekspansion og immobilia, Christian Zander, lederen for kommunikation, Michael Rotermund, og lederen for digitalisering og e-commerce, Kay Ahnsel. Disse vil informere os om virksomhedens udvikling generel og om, hvordan Bettenlager/Jysk vil blive til en førende omnichannel-tilbyder i branchen. Og ”en passant” vil vi få muligheden til at se lidt bag kulisserne af virksomhedens Tyskland-central i Hanved.

 

Tilmeld dig derfor straks, dog senest den 25. januar 2019 udelukkende via mail til:

 

Angiv venligst dit navn og firmanavn.

 

Vi glæder os til at se dig!