2023.06.20 DTIH Øst – Muri i Nordhavn, kl. 17:30 – sæsonens sidste faglige program inden sommerferien

Sæsonen sidste faglige arrangement inden sommerferien er : 20. juni kl. 17:30

Muri i Nordhavn

Kattegatvej 53

2100 København

Murray Paterson grundlagde Muri i 2020 efter at have arbejdet som destiller på det banebrydende Empirical Spirits destilleri i Danmark. Ioakeim Goulidis sluttede sig derefter til efter en periode på Noma Fermentation Laboratory.

Muri er inspireret af det gastronomiske miljø i København, især byens ekspertise inden for fermentering. Muri bruger kulinariske teknikker og usædvanlige ingredienser til at skabe noloblandinger med ægte håndværk og historie.

Muri er optaget af smagsudvikling og ændrede opfattelser omkring No & Low-kategorien. Muri går op i kvalitet, og derfor samarbejder de med småbønder og foderplanter i de nærliggende danske skove.

Ved at bruge smag og teknikker, der er forbundet med en kulinarisk sfære, er deres drikkevarer en ideel ledsager til en portion mad. Med andre ord – en progressiv tilgang til den traditionelle vinparring.

Efter besøget hos Muri vil vi uformelt afslutte hos Husted Vin i Aarhusgade i Nordhavn.

Tilmelding: helst via link: Tilmelding i nødstilfælde via mail tilmelding@dtih.dk senest 17. juni kl. 12:00.

Vel mødt!