2023.05.02 – Mobilitet og byudvikling – en walt&talk i Nordhavn

Mobilitet og byudvikling – en walt&talk i Nordhavn

Grøn mobilitet bliver i stigende grad tænkt ind i byudviklingen. Mens bilen hidtil og siden 60’erne har været den primære tænkning, tænkes bilen som et ligeværdigt transportmiddel i nye bydele.

Partner og arkitekt Kathrin Gimmel fra JAJA Architects vil den 2. maj 2023 fortælle om byudvikling i Nordhavn med særlig fokus på mobilitet. Kathrin starter med et oplæg og efterfølgende en rundtur i Nordhavn, herunder til Lüders Parkeringshus i Århusgadekvarteret. Parkeringshuset, der indeholder et offentligt udendørs træningscenter. er tegnet af JAJA Architects.

Vi mødes kl. 17:30 hos Donatzky & Partnere, der har kontor i Trelleborggade 15, 2150 Nordhavn.

Du kan se mere om Parkeringshus Lüders her https://jaja.archi/project/konditaget-luders/

Tilmelding sker HER eller via e-mail tilmelding@dtih.dk senest den 1. maj.

 

 

Mobilität und Stadtentwicklung – Walk&Talk in Nordhavn

Die grüne Mobilität spielt in der Planung und Entwicklung von Städten eine zunehmend wichtigere Rolle. Das Auto, das bisher und seit den 60er-Jahren als primäres Fortbewegungsmittel galt, wird in der aktuellen Stadtplanung als ein Verkehrsmittel parallel zu anderen Verkehrsmitteln wahrgenommen.

Kathrin Susanne Gimmel, Partnerin und Architektin bei JAJA Architects, wird uns in die Pläne der Stadtentwicklung im Nordhavn, insbesondere in Bezug auf Mobilität, einweihen. Nach einem kurzen Vortrag wird Sie uns, in einer Führung durch Nordhavn, unter anderem zum Parkhaus Lüders in Århusgadekvarteret, das von JAJA Architects entwickelt wurde und das unter anderem ein öffentlich zugängliches Outdoor-Fitnessstudio beinhaltet, führen.

Wir treffen uns am 2. Mai 2023 um 17:30 in der Kanzlei Donatzky & Partnere, Trelleborggade 15, 1. 2150 Nordhavn.

Informationen zum Parkhaus Lüders sind hier erhältlich: https://jaja.archi/project/konditaget-luders/

 

Anmeldung gerne über unsere Homepage HIER oder per Mail an tilmelding@dtih.dk spätestens am 1.5.