2024.01.23 Nytårskur/Neujahrsempfang

Kære DTIH medlem,

Traditionen tro vil vi i DTIH gerne invitere til et glas `bobler` i det nye år for at ønske hinanden et godt nytår !

I år har vi fået en særlig aftale med det nyetablerede Wilson Saplana Gallery som er centralt beliggende lige overfor Københavns Hovedbanegård.

Wilson Saplana Gallerys mission er at udstille visionære kunstnere og præsentere eksperimenterende udstillinger af høj kvalitet, som de tror kompromisløst på. Galleriets fundament er internationalt både i måden at arbejde og tænke på. De repræsenterede kunstnere arbejder med flere medier og er ikke bundet til én generation. Wilson Saplana har vist en stærk evne til at spotte yngre kunstneriske talenter og støtte deres professionelle kunstneriske karriere. Galleriets udstillinger har på få år ført til flere institutionelle salg, og mange af kunstnerne arbejder i øjeblikket på at få museumsudstillinger i ind- og udland.

Tid og sted:

KL. 17:30 TIRSDAG DEN 23. JANUAR 2024

Vesterbrogade 6, 1620 Copenhagen V

Tilmelding sker HER senest den 19. Januar 2024.

Vel mødt til en spændende aften i kunstens tegn

Jeres bestyrelse

**********

Liebes DTIH Mitglied,

Auch in 2024 lädt der DTIH zum traditionellen Neujahrsempfang ein.

Es ist uns gelungen, eine Vereinbarung mit der neu etablierten Wilson Saplana Gallery zu treffen, die sehr zentral direkt am Kopenhagener Hauptbahnhof liegt.

Wilson Saplana Gallery’s Mission ist, visionäre Künstler mit hohen qualitativen Ansprüchen auszustellen. Das Fundament der Gallerie ist das internationale Denken und Arbeiten. Die ausgestellten Künstler arbeiten mit verschiedenen Medien. Wilson Saplana hat wiederholt bewiesen, dass sie erfolgreich jüngere Talente entdecken und deren professionelle Karriere stützen. Die Ausstellungen der Gallerie haben innerhalb weniger Jahre zu internationalen Verkäufen geführt, einige Künstler arbeiten derzeit sogar an Museumsausstellungen im In- und Ausland.

Wir treffen uns am

23. Januar (Dienstag) um 17.30 in der Vesterbrogade 6, 1620 Kopenhagen V.

Die Anmeldung kann bis zum 19.1. HIER erfolgen.

Wir freuen uns darauf, gemeinsam mit Euch das neue Jahr einzuleiten.

Euer Vorstand