2020.09.08 DTIH Vest Arrangement Georg Jensen Damask

Kære medlemmer og gæster i DTIH afdeling vest!

I forbindelse med DTIH Vest tema om “Dansk Design” starter vi sæsonen med et besøg hos Georg Jensen Damask på domicilet i Kolding.

Hvornår: Tirsdag, den 8. september 2020, kl. 17.45 – ca. 19.45

Hvor: Georg Jensen Damask,  Dieselvej 1, DK-6000 Kolding

Georg Jensen Damask er i dag en moderne tekstilvirksomhed med et moderne Skandinavisk udtryk og med fokus på kvalitet, funktionalitet og klassiske designs. Et udtryk man møder, hvad enten man besøger en af butikkerne, en af forhandlerne, webshoppen eller møder dem på en af de toneangivende internationale designmesser. Gennem et tæt og udviklende samarbejde med tidens bedste designere, har de skabt et tekstilunivers af klassiske produkter med appel til den selektive kunde. De udvikler fortsat kollektionen med respekt for generationers vævetraditioner, men følger tid og trend.

Georg Jensen Damask har distribution i 13 lande, websalg til 70 lande og butikker fordelt over hele Danmark. Skandinavien er deres primære hjemmemarked, men de oplever en stigende interesse internationalt og deres antal af internationale forhandlere vokser støt dag for dag. 

Vi skal høre om historien om virksomheden, på rundvisning og slutteligt besøge butikken. 

Gå ikke glip af dette spændende arrangement og tilmeld dig derfor straks, dog senest den 28. august 2020 udelukkende via mail til:

christine.elbrechter@sydbank.dk 

Angiv venligst dit navn og firmanavn. 

Vi glæder os til at se dig!