2019.06.04 Øst Besøg Maersk Tårnet/Panum Komplekset

Kære medlemmer og gæster i DTIH afdeling Øst!

Som forårets sidste virksomhedsbesøg tager vi TIRSDAG D. 4. JUNI KL. 17:30 – 18:45 på besøg i

Mærsk Tårnet, udvidelse af Panum-komplekset

Mærsk Tårnet er et state-of-the-art forskningsbyggeri, der med sin nyskabende arkitektur, skaber optimale rammer for sundhedsforskning i verdensklasse og markerer sig som et fyrtårn i København, der også bidrager til at udvikle lokalområdet.

Tårnet er en udvidelse af Panum, KU’s Sundhedsfaglige Fakultet, og rummer både forsknings- og undervisningsfaciliteter samt et konferencecenter med auditorier og mødelokaler, der er opkoblet til den nyeste teknologi.

Max deltager antal er 25 pers, tilmelding via hjemmesiden https://member.dtih.dk/memberportal/teamenrollment/index/33880 eller tilmelding@dtih.dk. Deltagelse efter først til mølle princippet. Skulle du blive forhindret i at komme meld venligst afbud så andre kan deltage.