2018.01.23 DF Automotive

Kære medlemmer og gæster i DTIH afd. vest!

Som allerede meddelt begynder vi det nye år med arrangementer omkring temaet „mobilitet og dens fremtid”. Vi starter med et besøg hos den innovative virksomhed DF-Automotive for sportslig biltilbehør i Flensborg.

Som 21 år ung mand stiftede Daniel Jonas sammen med Felix Lemke en virksomhed for sportslig biltilbehør. 11 år senere blev ud af deres passion en innovativ, national som international markedsførende virksomhed, som i dag beskæftiger knap 100 medarbejdere, som med lysende øjne sælger et emotionelt produkt. Denne begejstring vil Daniel Jonas formidle og fortælle om virksomhedens unique sellings points, hans krav og motivation. Og, hvilken rolle i den forbindelse hæve-sænke-borde og studenterfoder spiller.

DF Automotive blev stiftet i 2006 og har siden da etableret sig rasant og succesrig på det internationale markedet som online-ekspert for sportslig biltilbehør. Glæd dig altså på endnu en superspændende eftermiddag med DTIH.

kl. 16:00 Ankomst og velkommen v/ adm. direktør Daniel Jonas

kl. 16:10 Rundvisning i virksomheden

kl. 16:40 Oplæg Daniel Jonas “Succesfaktorer i Onlinehandel”

med efterfølgende diskussion og netværk

kl. 18.00 Tak for i dag

Tilmeld dig senest den 22. januar 2018 enten:

via klubbens hjemmeside (www.dtih.dk)

eller direkte via mail på christine.elbrechter@sydbank.dk

Angiv venligst firmanavn, dit navn og din stillingbetegnelse. Vi glæder os til at se dig!

DF-Automotive
Marie-Curie-Ring 13
24941 Flensborg Deutschland