2017.12.05 Årets Julearrangement i Hotel Hafen Flensburg

Dansk-Tysk Industri- og Handelsklub, afdeling vest, og Dansk Erhvervsforening i Sydslesvig har for 2. gang fornøjelsen, at invitere i fællesskab til årets julearrangement den gang i Hotel Hafen Flensburg

Hvornår: Tirsdag, den 05. december 2017, kl. 18:00

Hvor: Schiffbrücke 33, D-24939 Flensborg

Der findes kun få steder i Flensborg, som kan se tilbage på sådan en historie under konstant forandring som skibsbroen (“Schiffbrücke”). Det undrer derfor ikke, at der nøjagtig her på historisk grund via investorer fra Flensborg opstod et af de mest charmerende hotelprojekter i Flensborgs yngre historie: Hotel Hafen Flensburg!

69 værelser og appartements i 8 forskellige, til dels historiske bygninger, skandinavisk og hyggeligt design samt et smagsfuldt køkken med udsigt på Flensborgs havn vil begejstre hotellets gæster – også og især fra Skandinavien.

Hoteldirektør Kirsten Herrmann vil – ved siden af en kort rundvisning gennem huset – give os et indblik, med hvilke udfordringer det 15-million-euro-projekt inden og efter åbningen i slutningen af året 2016 havde at kæmpe: Vanskelig byggegrund, historisk byggesubstans, men også et historisk højvand kort efter hotellets åbning udfordrede alle. Det er meget værd at se resultatet, og at vi glæder os, at kunne byde alle medlemmer, gæster og venner af DE og DTIH velkommen til en spædende og hyggelig aften, hvor vi ved et julebuffet og god vin vil afslutte året med et tilbageblik og se på året der kommer.

Til julemaden opkræves en (af DTIH sponsorerede) egenbetaling på 30,00 EUR, som inkasseres på stedet. Drikkevarer betales selv.

Antallet af pladserne er begrænset! Derfor gælder først-til-mølle-princippet. Tilmeld dig derfor straks!

Tilmeld dig senest den 30. november 2017 enten:

via klubbens hjemmeside (www.dtih.dk)

eller direkte via mail på christine.elbrechter@sydbank.dk

Angiv venligst firmanavn, dit navn og din stillingbetegnelse.

Vi glæder os til at se dig!

Hotel Hafen Flensburg
Schiffbrücke 33
24939 Flensborg Tyskland