2017.11.07 Embassy of Lolland Falster

Vidste du, at der

  • Over de kommende 10 år skal der investeres 10 mia. Euro i trafik, offentlige institutioner og andet infrastruktur i regionen. Dertil kommer private investeringer.
  • Lolland Falster kommer til at mangle kvalificerede medarbejdere for nogle faggrupper. Der er allerede begyndt at opstå flaskehalse for nogle faggrupper i regionen.
  • Medarbejderne på Lolland Falster er meget loyale. Bl.a ligger regionens sygefravær f.eks. 20 procent under landets gennemsnit.

Med den kommende faste Femern forbindelse rykker Lolland Falster ikke kun tættere på Tyskland, regionen, som hidtil er blevet set som ”Udkantsdanmark”, vil indtage en position som brohoved mellem Tyskland og Danmark og for den sags skyld hele Skandinavien.

Allerede i November 2011 har Lolland Falster åbnet deres egen ”Ambassade” i København, som skal promovere regionen. Den såkaldte “Embassy of Lolland Falster” drives af den lokale erhvervsorganisation Business LF, der har som formål at tiltrække virksomheder, turister og investeringer.

Vi skal besøge ”Embassy of Lolland Falster” og høre Steen Wæver, Business Development Director for erhvervsorganisationen Business LF.

Bestyrelsen glæder sig til at byde jer velkommen til et spændende arrangement!

Lolland Falsters Ambassade
Flæsketorvet 68
1711 København Danmark