2017.02.21 MAC IT-Solutions

Smartphones, tablets og Co. giver den elektroniske handel en løbende dynamik. Forbrugere er altid online og integrerer deres smartphone og tablet i det daglige liv. Information, kommunikation via sociale netværk og online-køb af varer understøttes via mobilen, som bliver til et førende medium. Også – og især for online-handlen.

Stationære filialer forsvinder mere og mere. Udvikling til e-commerce og cross-channel-handel har og vil fremover stadig forandre det stationære handelslandskab fundamentalt. For at integrere en filial i et overordnet markedsføringskoncept bruges overordnede funktioner, som findes på velgennemtænkte IT-platforme.

Men også printkataloger oplever en renæssance. En printkatalog virker gennem narrative elementer og haptisk kvalitet og opbygger på den måde en emotionel tilknytning til produktet og brandet bag produktet. Derfor er katalogen stadig et vigtigt markedsføringsværktøj.

På alle disse områder findes løsninger fra den flensborgske IT-virksomhed MAC IT-Solutions, som byder på fremadrettede og markedsførende e-commerce-løsninger. Vi glæder os derfor meget over, at adm. dir. Dirk Wieland vil præsentere virksomheden. Glæd dig til at opdage en “skjult perle” ved Flensborg Fjord!

Tilmeld dig senest den 16. februar 2017 enten:

Angiv venligst firmanavn, dit navn og din stillingbetegnelse.

Vi glæder os til at se dig!

MAC IT-Solutions
Lise-Meitner-Str. 14
24941 Flensborg Tyskland