2021.06.17: Ølsmagning/Bierverkostung bei Mikkeller og besøg hos Urban Riggers – først til mølle!!

URBAN RIGGER af BIG Architects (deutsche Version weiter unten im Text)

Tag med på et besøg på tidligere skibscontainere som er omdannet til CO2-neutrale boliger til unge med en hav udsigt, som normalt kun er tilgængelig for indtægtstunge samfunds grupper. Urban Rigger er en helt ny bygningstype: et studieboligkompleks som er flydende og CO2-neutralt og som er skabt af genbrugte skibscontainere og som et svar på unge studerendes boligproblemer i København.

Ved at anvende ubrugte vand arealer i havnen kan der skabes kvalitetsboliger samtidig med at København bygger stadig tættere og byggegrundenes værdi er stærkt stigende. En enhed består af ni skibscontainere, stablet oven på hinanden of former i en 2 lag en prismatisk form. Den smukke fælles gårdsplads indeholder en kajakplatform, et grillområde og en badebro mens der på de tre tage er en lille have, en tagterrasse og et felt til solcellepaneler.

Den samlede struktur ligger på en flydende platform hvori der er integreret automatisk tøjvask, opbevaringsrum og tekniske faciliteter under vandets overflade. Man kan opfatte hver Urban Rigger som et bæredygtigt flydende mini-samfund som på sigt kan koble sig på andre naboenheder, for til sidst at danne en sammenhængende flydende by.

Du kan læse mere om URBAN RIGGER her: https://www.urbanrigger.com/

MIKKELLER BAGHAVE

Tag med på et besøg til Mikkeller Baghaven hvor du kan forvente at se og smage en række frugtagtige wild ales under Baghaven-brandet. Baghaven ledes af den dygtige amerikanske brygger Ehren Schmidt som har skabt grundlaget for et sted, hvor tradition og banebryggende innovation forenes.

Baghaven er hjemsted for tolv store egetræsfade, der varierer i størrelsen fra 3000 til 7000 liter, og over 50 225-liters californiske Chardonnay-tønder. Disse egetræsfade huser øl, hvor vild gær og bakterier omdanner væsken indeni til produkter med utrolig dybde og kompleksitet. Tro mod ølens stil, som kræver tid og tålmodighed, har Baghaven langsomt men sikkert skabt sig et navn i det internationale ølmiljø. Dette gælder især om sommeren, hvor deres smukke smagerum ved vandet er det perfekte sted til en øl i solen.

Du kan læse mere om Mikkeller her: https://mikkeller.com/

 

Vi mødes kl. 16.45 hos URBAN RIGGER, Refshalevej 163A, 1432 København og fortsætter med ølsmagning hos Mikkeller kl. 18-19.

Tilmeldingsfristen er den 10. juni 2021, du kan tilmelde dig her eller per mail tilmelding@dtih.dk

Der vil blive opkrævet et No-Show gebyr på 200 kr.

_____________________________________________________

17.06.2021 – URBAN RIGGERS und Bierverkostung bei MIKKELLER

URBAN RIGGER von BIG Architects

Besuchen Sie mit uns ehemalige Schiffscontainer, die in klimaneutrale Wohnungen für junge Menschen mit Meerblick umgewandelt wurden, die normalerweise nur einkommensstarken Gemeinden zur Verfügung stehen. Urban Rigger ist ein völlig neuer Gebäudetyp: ein schwimmender, kohlenstoffneutraler Studentenwohnkomplex aus recycelten Schiffscontainern als Antwort auf die Wohnungsprobleme junger Studenten in Kopenhagen.

Durch die Nutzung ungenutzter Wasserflächen im Hafen kann hochwertiger Wohnraum geschaffen werden, während Kopenhagen immer dichter bebaut wird und der Wert von Bauland rasant steigt.

Eine Einheit besteht aus neun Schiffscontainern, die übereinander gestapelt sind oder in 2 Lagen eine prismatische Form bilden. Der schöne gemeinsame Innenhof umfasst eine Kajakplattform, einen Grillplatz und eine Schwimmbrücke, während die drei Dächer einen kleinen Garten, eine Dachterrasse und ein Feld für Solarpaneele haben.

Das gesamte Bauwerk befindet sich auf einer schwimmenden Plattform, in der automatische Wäscherei, Lagerräume und technische Einrichtungen unter der Wasseroberfläche integriert sind. Jeder Urban Rigger kann als eine nachhaltige schwimmende Mini-Gemeinschaft betrachtet werden, die sich schließlich mit anderen benachbarten Einheiten zu einer zusammenhängenden schwimmenden Stadt verbinden kann.

Mehr über URBAN RIGGER können Sie hier lesen: https://www.urbanrigger.com/

MIKKELLER BAGHAVEN

Begleiten Sie uns zu einem Besuch bei Mikkeller Baghaven, wo Sie eine Reihe von fruchtigen Wildbieren der Marke Baghaven erwarten und verkosten können. Baghaven wird von dem versierten amerikanischen Braumeister Ehren Schmidt geleitet, der den Grundstein für einen Ort gelegt hat, an dem Tradition und bahnbrechende Innovation zusammenkommen.

Baghaven beherbergt zwölf große Eichenfässer mit einer Größe von 3000 bis 7000 Litern und über 50 225-Liter-Fässer für kalifornischen Chardonnay. Diese Eichenfässer beherbergen Biere, in denen wilde Hefen und Bakterien die Flüssigkeit im Inneren in Produkte von unglaublicher Tiefe und Komplexität verwandeln. Getreu dem Stil des Bieres, der Zeit und Geduld erfordert, hat sich Baghaven langsam aber sicher einen Namen in der internationalen Biergemeinschaft gemacht. Das gilt vor allem im Sommer, wenn ihr schöner Verkostungsraum am Wasser der perfekte Ort für ein Bier in der Sonne ist.

Mehr über MIKKELER BAGHAVEN können Sie hier lesen: https://mikkeller.com/

Wir treffen uns um 16.45 Uhr bei URBAN RIGGER, Refshalevej 163A, 1432 Kopenhagen und fahren um 18-19 Uhr mit einer Bierverkostung bei Mikkeller, Refshalevej 169B, 1432 København fort.

Anmeldeschluss ist der 10. Juni 2021, anmelden können Sie sich hier oder per Mail an tilmelding@dtih.dk

 

Es wird eine No-Show-Gebühr von 200 kr. erhoben.