2020.02.05 Danske møbelklassikere hos Jacobsen Møbler i Aabenraa

Danske møbelklassikere til salg!

DTIH på besøg hos:

Hvornår: Tirsdag, den 25. februar 2020, kl. 17.30 – ca. 19.30

Hvor: Jacobsen Møbler Aabenraa, Løgumklostervej 145, DK-6200 Aabenraa

Kære medlemmer og gæster i DTIH afdeling vest!

Jacobsen Møbler i Aabenraa er ikke bare en møbelforretning. Det er en virksomhed, som bygger på ”Danish Design” og en familietradition for at bringe danske møbler til tyske kunder. Og dermed passer de perfekte inde i DTIH afd. vests temarejse gennem alt, hvad der hedder ”dansk design”!

Endvidere driver butikken en ganske stor online-butik under https://jacobsenmobler.dk/shop.

Stig Jacobsen kommer fra en familie med mange års erfaring indenfor møbelbranchen, hvor bl.a. Møbelhuset1+2 og Indbo Møbler i Tønder er drevet af familien Jacobsen.

Malene Jacobsen er virksomhedens kreative hjerte og I vil opleve hende som en virkelig energibombe. Vi er derfor i DTIH afd. vest rigtig glæde for, at Malene inviterer os indenfor deres hus i Aabenraa. Her vil hun også give os et indblik i samspil mellem at drive WEB-shop, fysisk butik og salg af produkter, der strækker sig fra High-End Danish Design møbler til en karklud til 40 kr. Hvordan kan man rumme det hele; ødelægger man ikke detailhandlen ved at være WEB-handler? – ”Kan” dansk design endnu?  – Der bliver nok at spørge ind til.

Derfor byder Malene på en ”lyttende buffet”, hvor vi får lidt mad mens hun fortæller hele historien. Hun kan uden problem tale om emnet i flere timer, men vi runder som sædvanlig af efter et par timer.

Gå ikke glip af dette spændende arrangement og tilmeld dig derfor straks, dog senest den 21. februar 2020 udelukkende via mail til:

christine.elbrechter@sydbank.dk 

Angiv venligst dit navn og firmanavn. Vi glæder os til at se dig!

 

Dänische Möbelklassiker zu verkaufen!
DTIH zu Besuch bei:

Wann: Dienstag, den 25. Februar 2020, 17.30 – ca. 19.30 Uhr

Wo: Jacobsen Møbler Aabenraa, Løgumklostervej 145, DK-6200 Apenrade

Liebe Mitglieder und Gäste des DTIH Abteilung West!

Jacobsen Møbler in Apenrade ist nicht einfach nur ein Möbelgeschäft. Es ist ein Unternehmen, welches auf ”Danish Design” und Familientradition baut, um dänische Möbel zu deutschen Kunden zu bringen. Und damit passt es perfekt in DTIH Abt. Wests Themenreihe über all das, was dänisches Design ausmacht.

Hierfür wird nicht nur ein umfangreicher Online-Handel unter https://jacobsenmobler.dk/shop betrieben. Stig Jacobsen stammt zudem aus einer Familie mit langjähriger Erfahrung in der Möbelbranche – u.a. durch den Betrieb von Møbelhuset1+2 sowie Indbo Møbler in Tondern.

Malene Jacobsen ist das kreative Herz des Unternehmens und ein echtes Energiebündel. Wir freuen uns daher sehr, dass Malene uns eingeladen hat, um uns einen Einblick in das Zusammenspiel von Web-Shop, stationärem Ladengeschäft und dem Verkauf von Produkten, die sich von High-End dänisch designten Möbeln bis zu Putzlappen für 40,00 dkr erstrecken, zu geben. Wie kann man das alles zusammen bewältigen? Beeinträchtigt es nicht den Einzelhandel, wenn man Online-Händler ist? „Zieht“ dänisches Design noch? Fragen genug.

Malene lädt daher zu einem ”Zuhör-Buffet“, wo sie uns bei einem kleinen Imbiss alles über die oben genannten Themen erzählen wird. Auch wenn Malene ohne Probleme viele Stunden begeistert über das Thema sprechen kann – wir werden uns mit den üblichen ca. 2 Stunden begnügen müssen…

Also nicht dieses spannende Arrangement verpassen und umgehend anmelden, spätestens jedoch bis zum 21. Februar 2020 ausschließlich via mail an:

christine.elbrechter@sydbank.dk 

Bitte geben Sie dabei Ihren Namen und Ihre Firma an. Wir freuen uns auf Ihre Teilnahme!