2020.03.03 Stå på ski med DTIH – og bliv klogere på den nye Amager Bakke

DTIH inviterer til en rundvisning i Amager Ressource Center (ARC). Vi følger dermed op på vores besøg for nogle år siden, hvor vi besøgte det gamle forbrændingsanlæg og lovede at komme igen, når den nye Amager Bakke står klar.
Vi får en rundvisning samt foredrag for forbrændingsanlægget. Derefter er der mulighed for at stå på ski på Amager Bakke. DTIH giver betaling for skitiden (1 time), deltagerne må dog selv betale for eventuel leje af udstyr (150 kr. for en fuld pakke). Se mere her

Sted: Amager Ressource Center,

Vindmøllevej 6

2300 København S

Tid: 16.30 (bemærk en time tidligere end vi plejer at mødes)

Vi har plads til 20 personer.

For at kunne reservere tiden og udstyr, er seneste tilmelding den 24. februar
Tilmelding sker enten via tilmelding@dtih.dk eller over vores hjemmeside. Vi tager først højde for tilmeldinger over hjemmesiden, hvis det skulle vise sig, at vi er overbooked. I må gerne skrive til os, om I ønsker at benytte jer at ski-tilbuddet eller ej.

 

*****************

 

DTIH lädt zum Besuch des Amager Ressource Center ein (ARC). Bei unserem Besuch vor einigen Jahren im alten Center hatten wir versprochen, Amager Bakke zu besuchen, wenn die Neue Anlage klar ist, was jetzt der Fall ist. Wir bekommen eine Führung durch das Center. Danach ist es möglich auf dem Amager Bakke Skit zu Fahren. Der DTIH bezahlt für die Skizeit ( 1 Stunde), Leihe von Ski etc muss jeder Teilnehmer selbst zahlen (150 kr. für eine komplette Ausrüstung).  Weitere Informationen zum Amager Bakke hier

Ort: Amager Ressource Center,

Vindmøllevej 6

2300 København S

Zeit: 16.30 (eine Stunde früher als unser üblicher Zeitpunkt)

Wir haben für 20 Plätze reserviert.

Um die Zeit und eventuelle Ausleihe reservieren zu können ist Anmeldeschluss der 24. Februar. Anmeldung über unsere homepage oder per Mail tilmelding@dtih.dk. Sollten wir Mehr als 20 Teilnehmer haben, gehen die Plätze zuerst an die Anmeldungen über unsere Homepage. Schreibt uns gerne, ob Ihr am Skifahren interessiert seid.