2022.11.01 Virksomhedsbesøg TEAM SE DTIH Afdeling Vest

Som en del af vores virksomhedsbesøg i regionen byder Tysk-Dansk Industri- og Handelsklub, afd. Vest, velkommen til TEAM SE i Flensborg

Hvornår: Tirsdag den 1. november 2020 kl. 17.00 – ca. 19.00

Hvor: TEAM SE, Marie-Curie-Ring 2, 24941 Flensborg

TEAM SE er en af ​​de største arbejdsgivere i grænseregionen og samtidig moderselskab for teamgruppen, en tysk handelsvirksomhed med over 4.500 ansatte inden for handel i byggerisektoren, byggemarkeder, energisektoren, tankstationer samt handel indenfor smøremiddel og landbrug. Selskabet agerer ikke operationelt, men fungerer som management- og investeringselskab.
team SE har en lang række vigtige holdingselskaber og har ansvaret for overordnede servicefunktioner for alle koncernens datterselskaber. team SE er majoritetsejet af den danske dlg-koncern, som operer inden for områderne landbrug, energi, byggemateriel og serviceydelser i Danmark, Tyskland, Sverige og de baltiske lande.

Under vores besøg vil vi få et indblik i den dynamiske virksomhed og deres brede produktportfølje, samt tilhørsforholdet med den danske dlg-gruppe.

Så skynd dig at tilmelde dig, dog senest fredag d. 28.10.2022 klokken 12.00 under følgende link:
https://member.dtih.dk/memberportal/subscribe/index/96347

************************************************

Im Rahmen unserer Firmenbesuche in der Region heißt der Deutsch-Dänische Industrie- und Handelsklub, Abt. West, herzlich willkommen bei der TEAM SE in Flensburg

Wann: Dienstag, den 1. November 2020, 17.00 – ca. 19.00

Wo: TEAM SE, Marie-Curie-Ring 2, 24941 Flensburg

Die team SE ist einer der größten Arbeitgeber der Grenzregion und die gleichzeitig die Muttergesellschaft der team Gruppe, ein deutsches Handelsunternehmen mit über 3.200 Mitarbeitern in den Geschäftsfeldern Baustoffhandel, Baumärkte, Energiehandel, Tankstellen, und Schmierstoffhandel. Sie selbst ist operativ nicht tätig, sondern erfüllt den Zweck einer Management- und Beteiligungsholding. Die team SE verfügt über eine Vielzahl wichtiger Beteiligungsgesellschaften und übernimmt übergeordnete Dienstleistungsfunktionen für die Tochtergesellschaften des Gesamtkonzerns. Die TEAM SE mit ihrer Zentrale in Flensburg ist ein Unternehmen der dänischen dlg-Gruppe welche aus Unternehmen in den Bereichen Agrarwirtschaft, Energiehandel, Baustoffhandel sowie Dienstleistungen und ist unter anderem in Dänemark, Deutschland und Schweden tätig.

Wir erhalten einen Einblick in dieses dynamische Unternehmen mit dem breiten Produktangebot, sowie der Verflechtung in der dänischen dlg-Gruppe.

Also schnellstens anmelden, spätestens jedoch bis zum Freitag, 28. Oktober 2022, 12.00 Uhr, unter folgendem Link:
https://member.dtih.dk/memberportal/subscribe/index/96347