2018.12.06 Julearrangement med Thomas Borchert

Thomas Borchert – Gebrauchsanweisung für Dänemark

OBS: Foredraget holdes på tysk, diskussionen bagefter vil være på tysk og dansk

Wie viele deutsche Zuwanderer hat sich Thomas Borchert erst in eine blonde Dänin und dann in ihr freundliches Land verliebt. In seinem Buch „ Gebrauchsanweisung für  Dänemark“ (Piper Verlag, 2017) erzählt er witzig und mit Wärme, wie beides gehalten hat und wo es wackelt. Die Blondine ist jetzt weißhaarig. Kein Problem. Aber dass er in seinen 30 Jahren als Kopenhagener Korrespondent Jahr für Jahr mehr und mehr über die Eroberung des ganzen Landes durch unfreundliche Populisten nach Deutschland berichten musste, bringt ihn ins Grübeln: Hat er sich am Ende in in eine schöne, aber falsche Fassade verliebt? 

Som mange andre tilflyttere fra Tyskland forelskede Thomas Borchert sig først i en blond, dansk kvinde og derefter i hendes venlige land. I bogen ”Gebrauchsanweisung für Dänemark” (Piper Verlag 2017) fortæller han med varme og humor, hvor kærligheden til begge har bestået, og hvor den slår revner. Blondinen er blevet gråhåret. Intet problem. Men han er begyndt at gruble over, hvorfor han i sine 30 år som korrespondent i København år for år i stigende grad har måttet berette til tyske aviser om et land, der bliver erobret af uvenlige populister. Har han i virkeligheden forelsket sig i en smuk, men falsk facade?

Tid: Torsdag den 06. december 2018 kl.18.00
Sted: Chr. V Salen, St. Petri Kirke, Sankt Peders Stræde 2, København
Tilmelding: Tilmelding samt betaling er nødvendig af hensyn til bestilling af mad og vin og sker via login på vores hjemmeside www.dtih.dk eller via mail

Efter foredraget vil der blive serveret et let traktement samt vin/øl mv.

Pris: 120,- for medlemmer, 150,- for ikke-medlemmer

Beløbet bedes overført senest den 30. november på DTIH’s konto: 4420 4420531516  (med angivelse af dit navn) eller via tilmelding og dit personlige login på hjemmesiden.

Tilmelding er først bindende efter indbetaling, hvis arrangementet er overtegnet er indgang af betalingen afgørende.

Læs mere om Thomas: https://thomasborchert.co/about/