2024.06.12 DTIH Øst – Sommerarrangement kl. 17:30 B&W/Nordea/NH Hotel

I hjertet af København er en unik tagterrasse-bar og lounge åben fra april til oktober.

Fra taget af det 5-stjernede hotel:

  • NH Collection Copenhagen
  • Strandgade 7
  • 1401 København

på Christianshavn er der en udsigt som ingen anden i byen.

Bygningen, som i dag huser hotellet, bliver også kaldt “Ørkenfortet” og kom til verden som hovedsæde for B&W i 1962 og var fra 1992 Nordeas hovedkontor frem til 2021, hvor NH Hotel flyttede ind. Karina Andersen, som er Projektdirektør i NCC og, som var ansvarlig for hele ombygningen af ”Ørkenfortet” vil fortælle om projektet.

Dette er en uforlignelig oase, hvor både lokale og hotellets gæster kan sidde ude – og inde. DTIH inviterer til sommerarrangement, som inkluderer en drink og snacks og mens bartendere fremtryller signatur cocktails og køkkenet byder på udsøgte snacks, kan vi nyde udsigten over vandet og solnedgangen bag byens grønirrede kobbertage og tårne.

Tilmelding helst via link : https://member.dtih.dk/memberportal/subscribe/index/139556 ellers i nøds tilfælde via mail: tilmelding@dtih.dk senest 9. juni eller så længe, der er ledige pladser.