2024.02.08 DTIH online – Universal Robots – verdens førende producent af collaborative robotter

DTIH er glæde for at kunne invitere til dette spændende online arrangement med Universal Robots (UR).

  • Torsdag 8. feb. 2024 kl. 16:30

UR blev i 2015 solgt til amerikanske Teradyne for DKK 1,9 mia, men har stadig sit hovedkontor i Odense, hvor det hele begyndte, som et projekt på SDU.

Universal Robots – verdens førende producent af collaborative robotter

 UR arbejder for at gøre verden til et bedre sted – en cobot ad gangen.

UR er en virksomhed, som udvikler og producerer samarbejdende robotter (Cobots).

UR over 75.000 producerede Cobots, tilbyder løsninger til mange forskellige automatiseringsopgaver, såsom palletering, håndtering, svejsning, dosering og kvalitetskontrol. Vores

URs Cobots er designet til at arbejde sammen med mennesker, hvilket gør dem sikre, fleksible og nemme at bruge. Kort sagt kan man med vores cobots, øge produktivitetsniveauet betydeligt ved at automatisere gentagne, trivielle og ergonomisk udfordrende opgaver, der kan være kedelige og farlige for menneskelige medarbejdere. Meget unikt er også økosystemet omkring UR, som består af produkter og løsninger til vores Cobots, herunder mange forskellige typer af ’end of arm’ værktøjer og hele løsninger.

Uanset hvor du finder mennesker og deres drømme om at opnå vækst, finder du også Universal Robots.

Hør mere den 8. februar kl. 16.30 (ca. 1 time) hvor Landechef for Universal Robots – Sune McDonald Bertelsen, vil give et indblik i en global virksomhed med vokseværk og hvorfor I skal have en cobot.

Tilmelding senest 5. feb kl. 23:59 til tilmelding