2019.09.12 – AFLYST – DTIH besøg hos Fagerhult – se lyset!

Kære medlemmer.

Næste arrangement bliver et besøg og et spændende foredrag hos Fagerhult A/S. Fagerhult så dagens lys i Sverige i 1945 og i dag er Fagerhult Gruppen en af Europas ledende belysningskoncerner med over 4.900 ansatte fordelt i 30 lande – heriblandt Danmark og Tyskland. Fagerhult udvikler, producerer og markedsfører professionel belysning til offentlige miljøer, såsom kontorer, skoler, butikker, industrier og sygehuse, indendørs og udendørs.

 Arrangementet vil finde sted torsdag d. 12. september 2019 kl. 17.30 hos Fagerhult A/S, Herstedvang 14, 2620 Albertslund (vi mødes i receptionen). Foredraget vil være v/Henrik Clausen, Director, Eng, MIDA, MIES, Associate Professor, Lighting Design.

 Der er plads til 25 deltagere til arrangement.

 Tilmelding: Via login på vores hjemmeside www.dtih.dk: https://member.dtih.dk/memberportal/teamenrollment/index/36107   eller via mail senest 3. september 2019.

På gensyn til september!