2018.08.23 Besøg hos BLOX

Kære medlemmer og gæster i DTIH afdeling Øst!

Som årets første virksomhedsbesøg efter sommerferien tager vi på TORSDAG D. 23. AUGUST KL. 17 – 18:30 på besøg i BLOXHUB som er en del af det nyindviede BLOX , hvor vi skal opleve en platform, som til dagligt arbejder med bæredygtig byudvikling – co-creation of sustainabel cities

BLOXHUBs co-working space ligger i den nye BLOX-bygning i hjertet af København. Her udvikles internationale løsninger med nordisk tilgang: at skabe byer med fokus på de mennesker, der bor der. Medlemmerne har desuden adgang til et internationalt netværk af virksomheder, forskere og hubs, eksempelvis i New York, Paris og Helsinki.

Med mere end 550 kontorpladser i Københavns nye vartegn, BLOX-bygningen, adgang til et internationalt netværk af byer, matchmaking workshops, teknologi labs, accelerator programmer og eksportrådgivning, er BLOXHUB designet til at dele viden og inspiration inden for byudvikling. Her kan løsninger til bedre byer udvikles, skaleres og transporteres ud i verden.

BLOXHUB er en nonprofit forening, etableret i juni 2016 af Realdania, Københavns Kommune og Erhvervs- og Vækstministeriet.

Som deltagere af dette arrangement vil vi høre om hvorledes BLOXHUB fungerer i det daglige hvorefter Torben Østergaard fra arkitekt firmaet 3XN vil fortælle om deres arbejde med CUBE Berlin hvor Drees & Sommer står for digitaliseringen af bygningen og sammen med RWTH Aachen University kører et tilsvarende demo center.

NB BLOX har fuldautomatisk parkeringsanlæg

Deltagerantal 25 PAX

Tilmeld dig via dette link senest den 16. august 2018

Vi glæder os til at se dig!

BLOX

BLOXHUB, 3. sal
Bryghuspladsen 8C
1473 København K