2018.02.21 Besøg hos LINAK

Kære medlemmer og gæster i DTIH afdeling Vest!

Som årets andet virksomhedsbesøg tager vi turen til Nordborg, hvor vi skal opleve endnu en virksomhed, som til dagligt arbejder med mobilitet og flere andre områder, nemlig LINAK A/S.

LINAK er en af Danmarks største familieejede virksomheder, som i dag beskæftiger mere end 2.200 medarbejder globalt. Bent Jensen har siden 1976 været i spidsen for LINAK, som siden har udviklet sig til at være en global markedsleder inden for elektrisk lineær aktuatorteknologi til systemer med bevægelse. Siden 1907, hvor Bent Jensens farfar startede et værksted, har LINAK haft fokus på at forbedre livskvaliteten for mennesker i hele verden.

Som deltagere af dette arrangement vil vi komme helt tæt på virksomheden, som har produktionsfaciliteter i Danmark, Slovakiet, Kina og USA, samt datterselskaber i over 35 lande i verden. Birgit Spek fra LINAK vil præsentere virksomheden og fortælle historien, hvordan de har opnået status som en global markedsleder – samt give en rundvisning på fabrikken i Nordborg.

Vidste du for eksempel, at LINAK er meget lokal engageret? Ikke blot i det lokale samfund i Danmark, men globalt? LINAK er en aktiv medspiller i lokalsamfundet; det gælder både Sønderjylland og på deres globale kontorer og fabrikker. Dette vil Birgit også fortælle mere om, når vi besøger LINAK.

Tilmeld dig senest den 16. februar 2018 enten:

– via klubbens hjemmeside (www.dtih.dk)

– eller direkte via mail på christine.elbrechter@sydbank.dk

Angiv venligst dit navn og firmanavn. Vi glæder os til at se dig!

LINAK A/S
Smedevænget 8
6430 Nordborg Danmark