2017.11.07 Würth Danmark

Kære medlemmer og gæster i DTIH afd. vest!

Hvem kender ikke denne markante bygning, når man på motorvejen kører forbi Kolding? Det er Würth Danmark´s hovedkvarter og centrallager, som – hvem vidste nu det?? – også rummer en betydelig og fra tid til tid skiftende kunstudstilling!

Vi glæder os meget, at vi – ved siden af en rundvisning i udstillingen – vil få lejligheden til at se og høre mere om Würth Danmark, som beskæftiger godt 500 medarbejdere og som er del af den tyske, familieejede Würth-gruppe. Würth leverer markedets bredeste sortiment af produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr mv. til det professionelle marked. Würths produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og høj funktionalitet. Würths mål er at skabe værdi for kunderne med afsæt i virksomhedens vision: “Vi vil være de bedste til at frigøre ressourcer og tilføre kompetence”. Dagens program er:

Kl 16.30 – 17.00 Firma præsentation i kantinen v/logistikchef Peter Hvid

Kl 17.00 – 17.45 Kunstudstilling / rundvisning på lageret Hold 1

Kl 17.45 – 18.30 Kunstudstilling / rundvisning på lageret Hold 2

Kl 18.30 – 19.00 Sandwich/Sodavand i kantinen

Tilmeld dig senest den 31. oktober 2017 enten:

Angiv venligst firmanavn, dit navn og din stillingbetegnelse. Vi glæder os til at se dig!

Würth Danmark A/S
Industri N 2, Montagevej 6
6000 Kolding Danmark