2017.10.10 BESTSELLER

Kære medlemmer og gæster i DTIH afd. vest!

Vi glæder os meget til at kunne byde på endnu et spændende arrangement her til efteråret: Et besøg hos BESTSELLER´s lager og logistikcenter i Haderslev!

BESTSELLER leverer fast fashion til alle anledninger – med mere end 25.000 produkter og 3.000 nye styles om ugen. BESTSELLER byder den største og nyeste kollektion af styles fra så kendte mærker som ONLY, VERO MODA, JACK & JONES eller mange andre fra BESTSELLERs brandportefølje.

BESTSELLER er en familieejet virksomhed inden for beklædning og accessories og blev grundlagt i Danmark i 1975. Fra et moderne og stort lager i nærheden af Haderslev sælges billig mode til kvinder, mænd og børn med en brandportefølje på mere end 20 brands. Produkterne kan købes online, i kædebutikker med ét brand, i butikker med flere brands samt stormagasiner.

Vi glæder os, at vi kan få et kig bag virksomhedens kulisser og se og høre, hvordan virksomheden klarer branchens daglige logistiske udfordringer ud fra det Sønderjyske. Så, skynd dig med at tilmelde dig!

kl. 16:00 Ankomst i receptionen og kort intro til virksomheden

kl. 16:10 Rundvisning på LCN

kl. 17:10 Kantinen: Spørgsmål samt kaffe, kage og netværk.

kl. 18.00 Tak for i dag.

Tilmeld dig senest den 4. oktober 2017 enten:

via klubbens hjemmeside (www.dtih.dk)

eller direkte via mail på christine.elbrechter@sydbank.dk

Angiv venligst firmanavn, dit navn og din stillingbetegnelse. Vi glæder os til at se dig!

LCN Bestseller
Moltrup Landevej 201
6100 Haderslev Danmark