2017.03.14 Fleggaard-koncernen

Denne gang får DTIH’s medlemmer og gæster et indblik i Fleggaard Koncernen, som med sine 1.850 medarbejdere og en årlig omsætning på omkring 6 mia. kr. er én af Danmarks største familieejede koncerner. Aktiviteterne i Fleggaard koncernen spænder vidt, men er koncentreret omkring tre overordnede fokusområder: detailhandel, grossisthandel og leasing.

Vidste du, at der sælges iPhone til Hong Kong fra kontoret i Padborg?

Nej? Derfor starter vi hos

Dangaard Electronics i Padborg, som er en af Skandinaviens største, uafhængige engrosvirksomheder, der omsætter for 1 milliard danske kroner årligt!

Hos Dangaard har man et bredt sortiment af non-food produkter og virksomheden samarbejder direkte med en række producenter og et stort udvalg, bl.a. Samsung, Philips, Sony, LG, Apple, Bosch, Siemens, Miele, Canon, Olympus, Braun og mange flere. Hos Dangaard håndterer man dagligt forsendelse fra dag til dag i Skandinavien og forsendelser i Europa indenfor 48 timer. Læs mere: www.dangaard.dk

Vidste du derudover, at Fleggaard Leasing har mere end 9.000 biler kørende?

Nej? Derfor fortsætter vi turen til Padborg hos

Fleggaard Leasing. Egentlig startede Fleggaard Leasing A/S for at forsyne koncernens egne medarbejdere med leasingbiler, men i 2006 kom virksomheden på alles læber med et nyt koncept til leasing. Fleggaard Leasing har 50 engagerede medarbejdere og mere end 9.000 biler kørende på de danske veje, og flere kommer til hver dag. Læse mere her: www.fleggaard-leasing.dk

Vi slutter dagen med DTIH afdeling vests årlige generalforsamling (se særskilt invitation) og med efterfølgende sandwich, fyraftensøl og networking hos Fleggaard Leasing.

Tilmeld dig senest den 10. marts 2017 enten:

via klubbens hjemmeside (www.dtih.dk)

eller direkte via mail på christine.elbrechter@sydbank.dk

Angiv venligst firmanavn, dit navn og din stillingbetegnelse.

Vi glæder os til at se dig!

Dangaard Electronics
Industrivej 1
6330 Padborg Danmark